top of page

Bedriftsfotografering

Selger du et hesterelatert produkt? Driver du et ridesenter, en treningsstall eller rideskole? Trenger du bilder til markedsføring, sosiale medier, nettside, plakater, flyers eller nettbutikk? Da kan du booke meg til fotografering!

Gode bilder blir bare viktigere og viktigere når du skal nå ut til potensielle kunder, enten du skal selge et produkt eller en tjeneste. Kundene dine blir mer og mer opptatt av det visuelle, og da kan det være lurt å investere i gode bilder til markedsføringen din.

_MG_6876.jpg

Markedsføring skal ikke bare trykkes i brosjyrer og på plakater lenger, du skal ha en nettside som både viser hva du selger – i tillegg til at den skal se innbydende ut. Det nyeste innen markedsføring er også sosiale medier, der det også har blitt viktig med et godt visuelt uttrykk.

Ønsker du å få hjelp med gode bilder til nettside, brosjyrer, plakater og sosiale medier? Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat og et uforpliktende pristilbud!

Hva sier andre?

Nasjonalt senter for nordlandshest/lyngshest:

– Etter fotografering på flere forskjellige lokasjoner sitter vi igjen med gode bilder. Både portrettbilder og situasjonsbilder i høy kvalitet som vi kan bruke på hjemmeside, til artikler og markedsføring! Vi kan på det varmeste anbefale Astrid til slike oppdrag da hun vet hva som skal til for å få gode bilder, opptrer profesjonelt, og tilpasser seg miljøet!

- Kathrine, daglig leder

Laagasken:

– Det var ingen tvil på valg av fotograf når bildene skulle fotograferes av kolleksjonen til Laagasken. Astrid tar imponerende flotte bilder, er profesjonell, tar seg god tid og hun kommer med tips underveis. Hun sørger for at vi skinner foran kameraet! Astrid har tatt alle bildene på Laagasken, og vi er utrolig fornøyde. Kommer til å bruke hun hver eneste gang vi skal ta bilder.

- Line, daglig leder

Er du interessert i å vite mer? Fyll ut kontaktskjemaet under, så sender jeg deg en melding!

Har du lyst til å ta markedsføringen din det neste steget?

bottom of page