top of page

Jeg er med på Landslaget i fotografi!

I januar 2022 meldte jeg for første gang på Landskonkurransen til Norges Fotografforbund (NM i foto), og jeg hadde ikke i min villeste fantasi fantasert om utfallet fra min første deltakelse!


I Landskonkurransen kan man melde inn fotografier i forskjellige kategorier, og av de bildene jeg leverte inn dette året ble det noen i natur, samt noen i kategorien for reportasje. Alle bildene jeg leverte ble antatt i konkurransen, de fikk altså over 70 poeng i uttaket – og et av bildene mine fikk bronsemedalje i kategorien reportasje:


"Out of the dust" – tatt under NM i kjøring

At jeg skulle få et premiert bilde første gangen jeg deltok i Landskonkurransen hadde jeg aldri drømt om. Nå sitter jeg her i desember 2022 og måper nok en gang. Tidligere denne uka fikk jeg vite at hestebildet mitt er tatt ut av Norges Fotografforbund som et av de som skal representere Norge i World Photographic Cup! Landslaget i fotografi, liksom – hvem skulle trodd ✨🤩


Premieutdelingen tar sted i Singapore i mars 2023, og uavhengig av hvordan Norge gjør det i konkurransen, og hvordan mitt bilde gjør det individuelt i reportasje-klassen, er jeg så sinnsykt stolt over at et bilde fra min elskede hestesport har blitt antatt til en internasjonal fotokonkurranse!

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page